DOLIU in familia Sterp! S-a sinucis la doar 30 de ani, după ce l-a lăsat iubita

DOLIU in familia Sterp! S-a sinucis la doar 30 de ani, după ce l-a lăsat iubita
| Foto: fanatik.ro

Familia lui Culiță Sterp este în doliu, după ce vărul lui Culiță a decis să-și pună capăt zilelor.

Vărul lui Culiță Sterp și-a luat viața, deoarece suferea din dragoste. Acesta i-a lăsat fostei iubite un ultim mesaj, nemaiputând să facă față durerii care pusese stăpânire pe el.

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, și-a luat viața la doar 30 de ani, după ce se despărțise de femeia pe care o iubea cel mai mult. Înainte de a-și lua viața, a înștiințat-o în legătură cu ceea ce vrea să facă, spunându-i să sune la poliție.

Cu toate acestea, fosta lui iubită a văzut mesajul după ce își luase viața, iar personalul medical ajuns la fața locului nu a reușit să îl mai salveze, fiind nevoie să se declare decesul.

Ionică deținea, în mod legal, o armă de vânătoare. Acesta s-a împușcat în cap cu ea, chiar în camera lui. Părinții lui sunt și cei care l-au găsit, deoarece locuiau în aceeași casă.

Persoanele care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și nu își pot explica de ce a recurs la acest gest și de ce nu a lăsat timpul să vindece rana.

„La data de 17.05.2023, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș, potrivit stirilekanald.ro.

 

 

Comenteaza