Noi detalii despre dezastrul din familia Adelinei Pestrițu! Trafic de droguri și o arestare spectaculoasă

Noi detalii despre dezastrul din familia Adelinei Pestrițu! Trafic de droguri și o arestare spectaculoasă

În urmă cu două zile, Daniel Rafte, nașul de cununie al Adelinei Pestrițu, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc!

Daniel Rafte a fost arestat preventiv sâmbătă, 24 septembrie, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești. Inițial, nașul Adelinei Pestrițu, solicitase judecătorilor să-l plaseze în arest la domiciliu sau sub control judiciar, dar cererea i-a fost respinsă.

Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. Până la o viitoare decizie, Daniel Rafte rămâne, însă, în arest!

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr. 71/D/P/2022.

În baza disp.art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin. 2 C.P.P. dispune arestarea preventivă a inculpatului RAFTE DANIEL, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc prevăzută de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 C.p. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.09.2022 şi până la data de 23.10.2022, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar.

În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventivă„, au stabilit magistrații Tribunalului Prahova.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Daniel Rafte riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani, potrivit cancan.ro.

Comenteaza