Nicoleta Luciu, probleme în căsnicie?! Care e adevărul despre atmosfera din casa vedetei: „Mă mai și enervez”

Nicoleta Luciu, probleme în căsnicie?! Care e adevărul despre atmosfera din casa vedetei: „Mă mai și enervez”
| Foto: fanatik.ro

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia ei și despre problemele care apar în relația cu Zsolt Csergo.
 

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia ei cu Zsolt Csergo. Fosta vedetă de televiziune trecut peste infidelitățile soțului ei de acum câțiva ani și s-a dedicat exclusiv familiei.

Nicoleta Luciu a spus adevărul despre căsnicia cu Zsolt Csergo. Bruneta a recunoscut infidelitățile soțului cu o antrenoare de fitness, care s-au întâmplat cu câțiva ani în urmă.

Fosta asistentă TV și-a iertat soțul și a pus familia pe primul loc. Vedeta a făcut dezvăluiri despre căsnicia pentru care a luptat atât de mult ca să nu se destrame și a trecut peste „scăparea” partenerului ei de viață.

Frumoasa brunetă le-a îndemnat pe femei să nu se certe cu soții lor și să-și păstreze calmul. Nicoleta Luciu a recunoscut că ea nu este o persoană tocmai calmă, ci soțul ei.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică, şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata.

(…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a declarat bruneta, potrivit wowbiz.ro.

Nicoleta Luciu a debutat în showbiz la finalul anilor ’90, atunci când a început să lucreze ca model. Ulterior, vedeta a încercat și alte joburi în lumea showbiz-ului, cum ar fi cel de actriță sau asistentă TV.

Bruneta a declarat că nu regretă nimic din trecutul ei și că a făcut fiecare meserie cu plăcere. Sora Iulianei Luciu consideră că toate au venit la timpul potrivit în viața ei și este mulțumită.

„Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag”, a mai spus vedeta potrivit fanatik.ro.

Comenteaza