Nasrin a fost bătută de Simona Hapciuc! Scandalul continuă în instanță, ce despăgubiri cere vedeta

Nasrin a fost bătută de Simona Hapciuc! Scandalul continuă în instanță, ce despăgubiri cere vedeta
| Foto: fanatik.ro

Nasrin Ameri, vedeta matinalului de la Antena Stars, s-a întors la TV după ce a fost bătută de Simona Hapciuc.
 

După aproape o săptămână de la un scandal care șocat lumea televiziunii de la noi, Nasrin, frumoasa prezentatoare a matinalului de la Antena Stars, s-a întors pe micile ecrane.

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că după ce a fost agresată în toaleta de la Antena Stars, Nasrin a stat, zile la rândul, în casă, fără să iasă niciun moment, încercând să treacă peste șocul emoțional pe care l-a suferit.

Cu toate acestea, astăzi, pe 1 decembrie, Nasrin, convinsă de soțul ei, a decis să își reia activitatea de prezentator TV, motiv pentru care, la prima oră, a ajuns la studiu. Și, machiată suficient de bine pentru a fi mascate și ultimele urme ale scandalului, Nasrin a intrat în emisiune alături de Dima Trofim, colegul ei de la Antena Stars.

Cu toate acestea, ne-au dezvăluit colegii vedetei TV, nu i-a fost ușor, Nasrin fiind, și acum, sub spectrul celor întâmplate în toaletă, atunci când Simona Hapciuc, fosta ei colegă de emisiune, s-a năpustit asupra sa și i-ar fi aplicat o serie de procedee care, mai degrabă, ar avea locul într-o sală de kickboxing decât într-o televiziune.

Culmea este însă că, nici acum, nu se știe cu exactitate de la ce ar fi pornit scandalul, iar Nasrin, chiar dacă a fost șocată de cele pățite, nu își poate explica ceea ce s-a petrecut în urmă cu cinci zile. De altfel, acesta a și fost motivul pentru care a stat acasă, nu neapărat durerile fizice pe care le-a avut împiedicând-o să revină, până acum, la tv.

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, Nasrin a revenit, totuși, pe micile ecrane. Fără să spună niciun cuvințel despre scandalul în care a fost implicată fără voia ei, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars a făcut tot ce i-a stat în putință să zâmbească și să se achite de sarcini așa cum a știut ea mai bine, alături de Dima Trofim.

Ba chiar, pe contul ei de socializare, Nasrin, machiată mai puternic decât de obicei, s-a pozat, alături de Dima Trofim, în costum național și a anunțat că este pregătită să prezinte emisiunea dedicată Zilei naționale a României.

Acum cinci zile, pe 26 noiembrie, Nasrin a fost victima unui moment care a șocat televiziunea la care lucrează, ea fiind agresată în toaletă în momentul unei pauze publicitare de Simona Hapciuc. Și, culmea, cele două fuseseră colege.

Interesant este însă că și acum Simona Hapciuc neagă cu fermitate că ar fi agresat-o pe fosta ei colegă de platou, susținând că nici nu a atins-o. ”Nu am lovit-o. Dacă avea ceva, nu apărea azi la televizor. după patru zile era moartă, nu se simțea bine”, susține Simona Hapciuc care, mai mult, vrea să ajungă în instanță.

”Vom vedea ce spun judecătorii despre ce s-a întâmplat, eu nu pot să comentez mai mult, nu mă lasă avocații”, mai spune fosta concurentă de la Survivor România, Simona Hapciuc.

Iar asta în ciuda faptului că Nasrin, după nedorita ”întâlnire” de la toaletă a avut nevoie de ajutorul unui echipaj de urgență, iar zeci de colegi de-ai lor au auzit țipetele și bufniturile din toaleta unde a avut loc incidentul, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza