Monica Gabor și Mr Pink s-au împăcat. Care a fost de fapt motivul ascuns al despărțirii

Monica Gabor și Mr Pink s-au împăcat. Care a fost de fapt motivul ascuns al despărțirii
| Foto: cancan.ro

În ultima perioadă s-a vorbit despre Monica Gabor și Mr. Pink că s-au separat. Recent, însă, Monica Gabor s-a întors în America, iar sora ei, Ramona, a dat-o de gol.

Pare că povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink ar fi ajuns la final, potrivit tuturor speculațiilor care au apărut în ultima perioadă despre cei doi. Confirmarea că relația a ajuns la final a fost făcută de către milionarul Paul Mantea, bărbatul care a sprijinit-o pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu atunci când s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Zvonurile că nu mai formează un cuplu au pornit de la plecarea ei în Mykonos, iar apoi în Dubai, alături de sora ei, Ramona Gabor. De asemenea, persoane din anturajul celor doi au mărturisit faptul că Monica ar fi fost „ținută sub control” de partenerul ei. Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei. Ba chiar ajunsese chiar să facă și cumpărături exclusiv online, pentru că nu avea voie să meargă decât la un magazin unde bărbatul avea încredere să o lase.

În urmă cu o zi, Ramona Gabor a fost întrebată pe rețelele de socializare de un internaut dacă Monica, sora ei, mai se află în Dubai. Aceasta a răspuns că „Nu”, etichetând-o în postarea de pe Instastory, scriind în continuare ”Îmi este dor de tine”. Din acest lucru ar putea reieși faptul că Monica Gabor s-a întors în America, acolo unde ea și Mr. Pink locuiesc.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul fostului ei iubit. 

Timp de zece ani, vedeta a trăit în lux! Vila în care a locuit cu Mr. Pink este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri, potrivit cancan.ro.

Comenteaza