Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Cum s-a răzbunat românca pe milionar, imediat ce și-au spus adio

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Cum s-a răzbunat românca pe milionar, imediat ce și-au spus adio
| Foto: cancan.ro

Monica Gabor și Mr Pink au fost împreună mai bine de 10 ani. Imediat după despărțire, Monica a decis să se răzbune pe celebrul milionar.  

Recent, au apărut o serie de zvonuri că Monica Gabor și Mr. Pink nu ar mai forma un cuplu, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu, alături de care are un copil. Totul a pornit de la plecarea ei în Mykonos, iar apoi în Dubai, alături de sora ei, Ramona Gabor.

De asemenea, persoane din anturajul celor doi au mărturisit faptul că Monica ar fi fost „ținută sub control” de partenerul ei.

Prietenii povestesc că Monicăi nu i se permitea să facă niciun pas fără acordul iubitului ei. Ba chiar ajunsese chiar să facă și cumpărături exclusiv online, pentru că nu avea voie să meargă decât la un magazin unde bărbatul avea încredere să o lase.

Recent, însă, zvonurile s-au adeverit, iar anturajul apropiat cuplului a declarat că nu mai sunt împreună. După ce s-a aflat că ea și milionarul din SUA nu mai formează un cuplu, Monica Gabor a decis să își șteargă toate pozele de pe rețelele de socializare în care apărea în prezența acestuia.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul fostului ei iubit. 

Timp de zece ani, vedeta a trăit în lux! Vila în care a locuit cu Mr. Pink este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri, potrivit cancan.ro.

Comenteaza