Monica Gabor s-a săturat să stea pe banii lui Mr Pink! Ce afacerea secretă de milioane și-a deschis românca

Monica Gabor s-a săturat să stea pe banii lui Mr Pink! Ce afacerea secretă de milioane și-a deschis românca

Monica Gabor a decis că nu mai vrea să stea în America pe banii lui Mr Pink și vrea să se lanseze în afaceri.

Monica Gabor vrea să renunțe la imaginea de femeie întreținută. Aflată de aproape un deceniu în Statele Unite, românca și-a fixat ca obiectiv să câștige bani prin munca ei. Ea are în proiect o afacere în domeniul băuturilor răcoritoare, precum iubitul ei, Mr Pink.

Monica Gabor vrea să-și încerce și ea norocul în Statele Unite cu o companie înregistrată pe numele ei. ”Mom Shake LLC” este o societate cu răspundere limitată înregistrată la Secretariatul de Stat California chiar de Monica Gabor. Sediul firmei este la vila din Malibu în care Monica locuiește cu Mr Pink, iar domeniul de activitate are legătură cu băuturile răcoritoare sau energizante.

Românca a înregistrat compania încă de acum 4 ani, însă a amânat începerea activității acesteia. În 2019, compania a trecut într-o stare de ”conservare”, adică a fost suspendată de la plata taxelor către statul California din cauza faptului că nu a avut activitate. Totuși, societatea în sine nu este suspendată, așa că în viitorul apropiat se va putea opera pe ea.

Monica Gabor ar putea deveni totuși cartea câștigătoare pe care Mr Pink, altfel un personaj extrem de discret, ar putea s-o joace în viitor. Asta în condițiile în care afacerile chinezului au intrat pe o pantă descendentă de ceva vreme.

Dacă în urmă cu 7-8 ani, Mr Pink visa că va scoate miliarde de dolari din băutura energizantă care-i poartă numele și își permitea să închirieze vedete de la Hollywood care să-i promoveze produsele, acesta a ajuns acum să mizeze doar pe un mic magazin de produse naturiste. Practic, în acest moment nu este foarte clar din ce reușește iubitul Monicăi să-și mențină statutul social la cote atât de ridicate.

Monica Gabor a mai fost asociată într-o singură companie deținută de Mr Pink, 888Malibu LLC, însă acasta a devenit inactivă cu mai mulți ani în urmă.

Totuși, Monica Gabor nu pare momentan să ducă lipsa banilor și nici nu este preocupată de afacerile familiei. Recent, ea a fost fotografiată alături de sora ei, Ramona, într-o vacanță pe insula grecească Mykonos. Cele două păreau extrem de relaxate și deloc apăsate de griji. Monica Gabor are în acest moment 33 de ani și este mama unei fetițe, Irina, care trăiește alături de ea în Statele Unite. Micuța crește împreună cu fratele ei vitreg, provenit dintr-o relație anterioară a lui Mr. Pink, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza