Monica Gabor nu ar mai avea voie să vină în România nici măcar în vizită. Ce restricții îi impune iubitul milionar, fostei soții a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor nu ar mai avea voie să vină în România nici măcar în vizită. Ce restricții îi impune iubitul milionar, fostei soții a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu ar mai avea voie să vină în vizită în România, din cauza iubitului ei.

Toată lumea credea că trăiește o viață de vis în America, alături de iubitul ei. Mr. Pink. Însă, doar în povești este totul roz. Se pare că, potrivit Click.ro, apropiații Monicăi Gabor susțin că fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar avea o relație restrictivă cu soțul ei. Mai mult, se spune că aceasta ar fi monitorizată în permanență.

Anul trecut, mai exact în toamna, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit oficial. Cu toate acestea, cei doi au vrut să țină totul ferit de ochii lumii.

Însă, acest lucru nu a fost posibil, iar asta pentru că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu Mr.Pink unde era scris ”soțul meu iubit”, lucru care a confirmat astfel toate zvonurile.

Ei bine, acum au ieșit la iveală mai multe informații din relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink. Mai exact, fiecare acțiune a fostei soții a lui Irinel Columbeanu ar fi atent monitorizată de iubitul milionar.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza