Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu de la Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu de la Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”
| Foto: româniaTv

Tzancă Uraganu se numără printre vedetele autohtone românești care au vrut să-l ajute pe Irinel Columbeanu după ce a ajuns la azil.

Recent, Tzancă Uraganu a fost invitat într-o emisiune TV și a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu fostul afacerist de la Izvorani, dar și despre afacerea cu care vrea să dea lovitura. 

În urma celor mai recente declarații făcute de manelist, relația de prietenie dintre el și Irinel este menținută în continuare. Nu același lucru îl putem spune și despre oferta făcută de Tzancă, deoarece lui Irinel îi este imposibil să se implice:

„Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show.

Ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din industria muzicală românească, Tzancă a decis să își extindă sursele de venit și să-și asigure un trai decent și după ce va renunța la muzică. După ce și-a luat notițe, Tzancă a decis că domeniul imobiliarelor este afacerea cu care va continua să producă bani. 

„Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat.

Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. As putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a adăugat acesta, pentru sursa amintită, potrivit click.ro.

Comenteaza