Momente de panică la Survivor România 2023! Carmen Grebenișan în stare critică

Momente de panică la Survivor România 2023! Carmen Grebenișan în stare critică

Carmen Grebenișan a trecut prin momente grele în ultima ediție a competiției sportive Survivor România 2023, după ce s-a accidentat.

Competiția din Republica Dominicană îi face pe mulți să își depășească propria condiție, iar Carmen Grebenișan a fost cea mai recentă „victimă”. Stresul, oboseala, lipsa hranei și soarele arzător au jucat un rol decisiv în ceea ce o privește pe „Faimoasa” care s-a prăbușit pe nisipul încins, după terminarea unei probe.

Influencerița din echipa Faimoșilor s-a prăbușit în fața colegilor săi, după ce a parcurs traseul propus, alături de războinica Andreea Moromete. Deși nu s-a accidentat absolut deloc în timpul competiției, vedeta a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor care au apărut imediat la fața locului.

Faimoșii au văzut-o pe Carmen că nu se simte deloc bine, motiv pentru care au încercat să o ducă la umbră, însă aceasta a căzut pe nisip și nu s-a mai putut ridica. Doc și Ionuț Iftimoaie i-au fost alături până în momentul în care medicii au ajuns la vedetă și au consultat-o.

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a fost intervenția lui Doc, vizibil panicat de situația în care se afla colega sa întină pe nisipul fierbinte.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel, potrivit cancan.ro.

Comenteaza