„Minune mare” la parastasul de 3 luni al lui Petrică Mâţu Stoian. Ce s-a întâmplat este de necrezut

„Minune mare” la parastasul de 3 luni al lui Petrică Mâţu Stoian. Ce s-a întâmplat este de necrezut
| Foto: impact.ro

În ultimele zile, familia lui Petrică Mâțu Stoian au organizat parastasul de 3 luni al artistului.

În urmă cu câteva zile, Dorgu Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, a organizat parastasul de 3 luni al acestuia. El a invitat-o și pe Maria Tărchilă, sora cântărețului de muzică populară, pentru a încheia orice ceartă.

Maria Tărchilă și Dorgu Gușman s-au războit zile întregi, după moartea lui Petrică. Femeia l-a acuzat pe impresar că îi interzicea artistului să își vadă chiar și familia.

Sora lui Petrică Mâțu a dezvăluit că a mers la Craiova, acolo unde s-au împărțit pachete cu mâncare la mormânt, după care au organizat o masă acasă cu câteva persoane. Maria a mai mărturisit că a mers împreună cu o nepoată la pomană, asta deoarece cealaltă soră de-a sa este la muncă în Germania și nu a putut să fie prezentă. Femeia a mai declarat că ea și Doru Gușman n-au nimic de împărțit și nu trebuie să mai existe conflicte între ei.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: `Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas`

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu.

Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică.
Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară”, a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.

Comenteaza