Pretențiile lui Elon Musk către personalul locațiilor din Brașov. Ce le-a ordonat ospătarilor

Pretențiile lui Elon Musk către personalul locațiilor din Brașov. Ce le-a ordonat ospătarilor

Elon Musk a organizat o petrecere privată alături de vedetele de la Hollywood, cu ocazia sărbătorii Halloween.

Invitații lui Musk au ajuns la restaurat pentru a servi masa înainte de a începe petrecerea de la Castelul Bran. Șeful Tesla a cerut discreție absolută și a dat câteva ordine  angajaților restaurantului exclusivist.

Astfel, personalul a fost nevoit să respecte câteva reguli stricte, potrivit  SpyNews.ro. Localul este unul dintre cele mai selecte din zonă, iar milionarii lumii și vedetele, îmbrăcați în costumații extravagante, și-au făcut apariția începând cu ora 18:00.

Pentru ospătari, cerința a fost să poarte ținute albe din cap până în picioare, iar gardul din fața restaurantului să fie acoperit cu o pânză. Preparatele din meniu au fost alese cu grijă, iar la Castelul Bran, unde invitații au plecat în jurul orei 20:00, ar urma să se ocupe de festin chiar bucătarul personal al lui Elon Musk, adus direct din America. La castel sunt așteptate peste 300 de persoane.

Elon Musk a plătit pentru marele eveniment, care va avea loc în această noapte la Castelul Bran, de Halloween, 75.000 de euro. O sumă mică în comparație cu averea sa.

Comenteaza