Nașii de cununie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, absenți la petrecerea lui Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce s-a întâmplat?

Nașii de cununie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, absenți la petrecerea lui Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce s-a întâmplat?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au organizat o petrecere fără nașii de cununie, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Iată motivul pentru care aceștia au fost excluși.

În mediul online, prezentatoarea a publicat mai multe imagini alături de invitați într-un cadru de poveste. Vedeta a comandat aranjamente în culorile roz și albastru. De asemenea, atât micuța Victoria, cât și Tavi Clonda au avut fiecare tortul său.

„Dragilor, vă mulțumim din suflet pentru urările voastre frumoase. Au fost câteva zile de vis pentru noi și vă mulțumim că ați fost parte din ele. La mulți ani, Victoria! La mulți ani, Tavi! Am avut doua torturi fabuloase cu tematică diferită. Pentru Victoria, Shimmer și Shein, iar lui Tavi i-am reprodus noua lui «jucăria» (pe Alba Ca Zăpada).”, a scris Gabriela Cristea în mediul online, potrivit ciao.ro.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt nașii celor două vedete. Din motive necunoscute până acum, de ceva timp, cuplurile au decis să păstreze distanța. Fanii au făcut tot felul de speculații, având în vedere că soția prezentatorului de la Metropola a răbufnit în urmă cu ceva timp în mediul online.

La vremea respectivă Cristina Șișcanu ar fi dat de înțeles că este foarte dezamăgită de unele persoane foarte apropiate familiei ei care îl resping și nu îl tolerează pe Filip, copilul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să prioritizez familia 100%.

Pentru mine, familia a fost mereu importantă, la fel de importantă a fost și familia extinsă și prietenii foarte apropiați, însă, din acest moment, am decis să prioritizez 100% familia, pentru că sunt extrem de dezamăgirea, tristețea sunt prea mari. Sunt extrem de dezamăgită, și asta pentru că o să spuneți că nu era nevoie să am așteptări și că nu trebuie să avem așteptări de la oameni. Da, nu e vorba de așteptări, doar că s -au întâmplat niște lucruri atât de nefirești, încât pe mine m-au doborât.

Nu le pot spune neapărat lovituri, sunt confuză acum, nu știu ce termeni aș putea folosi ca să ilustrez foarte bine aceste acțiuni. Întotdeauna, chiar dacă familia restrânsă a fost pe primul loc. Tot timpul am considerat  familia extinsă și prietenii apropiați foarte apropiați, la care ținem foarte mult.”, a spus Cristina Șișcanu de curând.

Comenteaza