Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea primește o nouă lovitură sub centură. Ce i-a făcut iar fostul soț

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea primește o nouă lovitură sub centură. Ce i-a făcut iar fostul soț
| Foto: ziareonline.ro

Valentina Pelinel a preluat afacerile Mihaelei, fosta soție a lui Cristi Borcea.

După căsătoria cu Cristi Borcea, viața ei s-a schimbat radical, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. A preluat toate afacerile primei sale soții, iar apropiații săi au dezvăluit cum se descurcă în ipostaza de femeie de afaceri.

După ce s-a căsătorit cu Cristi Borcea în anul 2018, Valentina a preluat și toate afacerile pe care acesta le avea cu fosta lui parteneră. Până atunci, Mihaela Borcea era cea care se ocupa de aceste aspecte, dar acum responsabilitățile au fost preluate de fostul model. Este vorba de hotelul din Olimp, cât și cele două ștranduri din București pe care fostul investitor la Dinamo le deține.

Chiar dacă începutul probabil că a fost dificil pentru Valentine Pelinel în ipostaza de șefă, a reușit în scurt timp să-și asume foarte bine această funcție. Face tot posibilul să fie prezentă atunci când sunt probleme, iar în perioada de vară în schimbă reședința la Olimp. Verifică fiecare detaliu și se asigură că clienții hotelului au parte de cele mai bune servicii, așadar angajații au mare încredere în opinia ei.

„Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic’, au dezvăluit apropiații Valentinei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce îndatoriri are Valentina Pelinel la hotelul din Olimp al soțului său

Cum este vorba de o afacere de familie, Valentina pleacă vara pe litoral alături de Cristi Borcea și de copiii lor. Au un apartament în hotelul pe care-l dețin, ceea ce le permite să fie foarte aproape atunci când se ivesc probleme sau este nevoie de intervenția lor.

Fostul model nu se dă în lături nici atunci când vine vorba de renovări și curățenie. A fost prezentă pe șantier când muncitorii s-au ocupat de renovări, iar clienții hotelului se bucură de camere pregătite corespunzător, momente artistice și un meniu ales cu atenție în fiecare dimineață.

„Valentina Pelinel a fost prezentă la renovarea hotelului din Olimp, a supravegheat echipa de muncitori, toate camerele au acum mobilă nouă. Ea verifică și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor, dar și meniul pentru micul-dejun. Se ocupă și de programul de divertisment, de seară, de la restaurantul hotelului. Vara, ea locuiește acolo, într-un apartament din hotel, alături de Cristi și de cei trei copii ai lor’, a spus o persoană apropiată familiei Borcea, pentru sursa citată anterior.

Comenteaza