Mesajul lui Deea Maxer după ce s-a aflat motivul divorțului: „Să dormi cu cineva în același pat...”

Mesajul lui Deea Maxer după ce s-a aflat motivul divorțului: „Să dormi cu cineva în același pat...”
| Foto: wowbiz.ro

Deea Maxer a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare după ce s-a aflat motivul divorțului dintre ea și Dinu Maxer.

Vestea că Deea și Dinu Maxer divorțează a luat prin surprindere o țară întreagă, iar cei doi au decis să facă anunțul despre separare prin intermediul unui mesaj comun, pe care l-au postat pe rețelele de socializare. Chiar în aceeași zi, atunci când au dezvăluit că relația lor a ajuns la final, cei doi au semnat și actele de divorț, fapt dezvăluit de Dinu Maxer.

Nu a durat mult până când unul dintre foștii parteneri a ieșit public și a dezvăluit motivele divorțului, acesta fiind chiar Dinu, care a vorbit despre acest aspect, în cadrul unei emisiuni TV.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge.

Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună” ,  a fost mesajul postat de Deea Maxer, pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza