Mega-scandal la Pro TV! Bia Khalifa, eliminată după ce a agresat fizic și a scuipat o colegă de emisiune

Mega-scandal la Pro TV! Bia Khalifa, eliminată după ce a agresat fizic și a scuipat o colegă de emisiune

Bia Khalifa a fost dată afară din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a încălcat regulamentul competiției.

S-a întâmplat la finalul ediției, cu numărul 18, a show-ului, ce va putea fi urmărită de telespectatorii Pro TV joi, 27 octombrie, începând cu ora 21:30, dar care poate fi deja vizionată cu o săptămână în avans, pe platforma Voyo.

Scandalul s-a iscat de la un fapt aparent banal: o ploaie, ca multe altele, în Republica Dominicană. Realizând că și-a uitat pătura sub cerul liber și că se va uda leoarcă, Bia Khalifa a apelat la cele două arme cu care și-a obișnuit telespectatorii, în ultimele două luni. Mai întâi, victimizarea. După cum era de așteptat, a dat vina pe altcineva, în cazul de față pe Ami, pe care a acuzat-o că nu a avut grijă de pătura ei! Ca și cum ar fi fost responsabilitatea micuței cântărețe. Și pasul doi: agresiunea.

După 5-6 înjurături la adresa colegei ei – cuvinte ce nu pot fi reproduse nici cu „*” -, Bia a trecut la atac. La propriu! A împins-o brutal pe Ami, după care, dezamăgită că artista o ignoră și nu îi răspunde cu aceeași monedă, a scuipat-o, spre completa stupefacție a tuturor coechipierilor și adversarilor.

Cel care a reacționat primul, extrem de șocat, a fost Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo. Acesta a luat atitudine și i-a spus Biei Khalifa că a încălcat regulamentul concursului de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Există un regulament pe care l-am semnat cu toții înainte să intrăm aici. L-a încălcat și ar trebui luate măsuri”, a spus ex-fotbalistul.

Și așa a și fost. La scurt timp, și-au făcut apariția cei doi prezentatori ai show-ului, Adela Popescu și Cabral Ibacka, anunțând-o pe blondă că a încălcat regulamentul competiției și că, drept urmare, este eliminată.

„Bia, strânge-ți lucrurile și pleacă!”, a spus Adela, provocând uimire, pe de o parte, și bucurie, pe de alta, în urmă rămânând cuvintele lui Cristi Mitrea, ca un ecou cu iz de epilog: „Bă, dacă nu v-ați dat seama, show-ul ăsta e, de fapt, un experiment psihologic”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza