Medicii au reușit să-i pună diagnostic lui Liviu Vârciu! Ce boală ascunsă are actorul: "Totul se trage de la..."

Medicii au reușit să-i pună diagnostic lui Liviu Vârciu! Ce boală ascunsă are actorul: "Totul se trage de la..."
| Foto: wowbiz.ro

Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu a fost deloc una bună în ultimele săptămâni. Medicii au aflat ce are de fapt.

Deși inițial a crezut că se confruntă cu o răceală care a reușit să-l țină la pat câteva zile bune, faptul că nu și-a revenit l-a făcut pe actor să-și pună un semn de întrebare. Artistul a făcut mai multe investigații, iar în urma acestora medicii i-au pus un diagnostic surprinzător.

Liviu Vârciu a fost îngrijorat pentru starea lui de sănătate după ce zile la rând a încercat tot felul de tratamente.

Cum niciunul nu a dat roade, actorul a decis să apeleze la ajutorul medicilor, așa că a cerut părerea mai multor specialiști. După investigații amănunțite, artistul a aflat că se confruntă cu o sinuzită, afecțiune de care a suferit și în copilărie: "Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat.

Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire, cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar.

Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte. Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!", a declarat Liviu Vârciu, pentru Playtech-Impact.ro.

Diagnosticul pus de medici l-a surprins pe Liviu Vârciu, care credea că a scăpat de sinuzită acum mai mulți ani. La acea vreme, actorul a povestit că a urmat un tratament cu castraveți de mare la îndemnul unui prieten, iar de atunci nu a mai avut nicio problemă: "Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite. Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita. Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare. Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!", a mai spus Liviu Vârciu, pentru sursa citată, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza