Maurice Munteanu la un pas de moarte. Designerul, traumatizat în urma unui accident înfiorător

Maurice Munteanu la un pas de moarte. Designerul, traumatizat în urma unui accident înfiorător
| Foto: cancan.ro

Maurice Munteanu a fost invitat într-un podcast pe Youtube. Acolo, designerul a vorbit despre fricile cu care s-a luptat ani de zile, judecățile societății dar și despre relația cu tatăl sau.

“Cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie deschis în ceea ce privește anxietatea. Eu fac atacuri de panică de peste 17 ani, atacuri de panică care s-au intensificat în urma unui accident violent de mașină.

Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină; eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine. M-am ales și cu o frică teribilă de zbor. Dar există soluții pentru orice!”, a spus Maurice Munteanu.

Kanal D a lansat o ofertă generoasă de conținut exclusive online pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o ofertă generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie.

Toate aceste producții sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. În fiecare marți seară în cadrul emisiunii În oglindă, Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii, va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, potrivit cancan.ro.

Comenteaza