Doliu în lumea fotbalului! O mare personalitate s-a stins la doar 26 de ani: “A suferit un tragic accident…”

Doliu în lumea fotbalului! O mare personalitate s-a stins la doar 26 de ani: “A suferit un tragic accident…”

Violeta Miţul, componentă a echipei naţionale a Moldovei, s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani în urma unui tragic accident.

Doliu în lumea fotbalului! Violeta Miţul, sportiva în vârstă de 26 de ani care evolua din primăvara anului 2023 pentru clubul Ungmennafélagið Einherji din Islanda, s-a stins din viață în urma unui tragic accident. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut de Federaţia Moldovenească de Fotbal prin intermediul rețelelor de socializare.

"Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, Federaţia Moldovenească de Fotbal îşi exprimă sincere condoleanţe şi regretul profund faţă de trecerea în nefiinţă a jucătoarei Naţionalei de fotbal, Violeta Miţul. Una dintre cele mai bune jucătoare ale Naţionalei feminine a suferit un tragic accident incompatibil cu viaţa în timpul unei escale la munte, unde era plecată alături de coechipierele de club”, notează Federaţia Moldovenească de Fotbal pe Facebook.

Violeta Mițul s-a născut pe 3 aprilie 1997, la Tiraspol. Din primăvara acestui an, sportiva evolua pentru clubul Ungmennafélagið Einherji din Islanda. Înainte de asta, a jucat în Spania pentru echipa FF La Solana din seria C. Presa locală scrie că sportiva a ajuns în peninsula Iberică din Italia, unde a reuşit să promoveze în liga B cu formaţia Apulia Trani, potrivit spynews.ro.

Comenteaza