Mărturie cutremurătoare. Ultimele cuvinte pe care Daniel Balaciu i le-a spus Danei Roba înainte să o lovească cu ciocanul în cap

Mărturie cutremurătoare. Ultimele cuvinte pe care Daniel Balaciu i le-a spus Danei Roba înainte să o lovească cu ciocanul în cap

Dana Roba vorbește în continuare cu groază despre momentele în care soțul ei, Daniel Balaciu a lovit-o fără milă cu ciocanul.

Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții sale, iar cazul ei a îngrozit o țară întreagă. Soțul său și implicit, cel care trebuia să îi fie un real sprijin, s-a dovedit a fi contrariul.

În urmă cu aproximativ două luni, partenerul său de viață a lovit-o în cap și peste mâini cu ciocanul, provocându-i răni grave. O minune a făcut ca make-up artista să scape, iar în ultima perioadă a demonstrat că este o femeie puternică, mai ales pentru faptul că s-a reîntors în salon și muncește foarte multe ore. 

Recent, vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul „TheXclusive”, acolo unde a rememorat calvarul prin care a trecut. 

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă. Efectiv, s-a transformat în demon. A început să mă înjure foarte dur, 'proastă',  în toate felurile. Nici nu pot să reproduc înjurăturile, că sunt prea dure. Când mi-a dat primul ciocan în cap, aici am o crăpătură foarte mare, m-am întors și am apucat să văd geamul și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.'

Vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masa. Mori! Tu nu mori, mă, odată?  Dar mori, mă! Vreau să te văd moartă, întinsă pe masă'”, sunt cuvintele dure pe care le-a auzit Dana Roba de la soțul său, Daniel Balaciu, despre care a povestit cu groază în emisiunea „În Oglindă”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza