Maria Constantin nu a mers la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Îl consideram ca un tată”

Maria Constantin nu a mers la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Îl consideram ca un tată”

Maria Constantin a fost marcată de trecerea în neființă a lui Petrica Mâțu Stoian și nu a putut participa nici măcar la înmormântare.

Se pare că Maria Constantin și Petrică Mâțu Stoian aveau o relație apropiată. Artista îl cunoștea pe acesta de pe vreme când era doar un copil. Cei doi se sfătuiau reciproc, în ceea ce privește cariera muzicală, iar Petrică Mâți Stoian îi era ca un tată, potrivit spuselor cântăreței.

Însă, deși erau destul de apropiați, Maria Constantin nu a participat la înmormântarea regretatului artist și asta pentru că durere a fost prea mare. Aceasta a declarat că nu a putut merge să îl conducă pe ultimul drum pentru că încă nu poate accepta că acesta s-a stins din viață.

„Am pierdut un mare nume din folclorul românesc, pe Petrică Mâțu Stoian, și îmi aduc aminte de un moment așa din copilărie, în care tatăl meu era foarte bun prieten cu el și venea cu plase de dulciuri. Tot timpul mă sfătuiam cu el, mai ales de când tatăl meu nu am mai fost, adică îl consideram ca un tată.

În astea trei zile, în care s-a tot transmis la televizor, nu am avut puterea să merg acolo, deoarece era o durere mult prea mare. Încerc așa să-mi revin, parcă oamenii dragi sufletului meu se duc unul câte unul și din păcate asta este viața. E destul de trist pentru că nimeni nu se aștepta, nici nu-mi vine să cred. Refuz să cred că s-a întâmplat lucrul ăsta și vreau să-i păstrez amintirea vie. Nici n-am avut puterea să merg acolo pentru că nu vreau să mă gândesc că nu mai este”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani. Luni, sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova. Regretatul artist a fost așteptat de familie, de apropiați și de membrii Ansamblului, alături de care a stat ani de zile. Mai apoi, sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost adus de la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” la Teatrul ”Marin Sorescu”.

Sute de oameni s-au adunat la Teatrul ”Marin Sorescu” pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Petrică Mâțu Stoian. Așa cum era de așteptat, muzica populară, care i-a fost atât de dragă interpretului, răsuna trist, în ultimele ore înainte de înmormântare.

În cele din urmă, regretatul artist a fost condus pe ultimul drum, iar cortegiul funerar s-a oprit la cimitirul Ungureni, acolo unde Petrică Mâțu Stoian își va dormi somnul de veci, potrivit cancan.ro.

Comenteaza