Mădălin Ionescu, a vorbit în axclusivitate despre divorț: „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am ...”

Mădălin Ionescu, a vorbit în axclusivitate despre divorț: „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am ...”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună de mai bine de 10 ani de zile iar relația dintre ei pare să fie mai bună ca niciodată.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani de zile și au împruenă o fetiță. Celebrul prezentator tv mai are doi copii, un băiat și o fată, din mariajul trecut. Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în anul 2011, după un mariaj care a durat 14 ani de zile.

La vremea respectivă, zvonurile că jurnalistul și-a părăsit soția pentru Cristina Șișcanu nu au încetat să apară. 

La 10 ani de la divorțul de fosta soție, Mădălin Ionescu a vorbit despre motivul pentru care s-a produs această neînțelegere. El neagă că actuala lui soție ar fi fost motivul divorțului. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a dezvăluit prezentatorul în emisiunea lui Mirel Curea.

Mădălin Ionescu este foarte recunoscător pentru actuala lui soție, care l-a ajutat și în ajută în continuare foarte mult. „Cristina mi-a crescut copiii”, a adăugat Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre Ștefania și Filip, copiii pe care Mădălin Ionescu îi are cu fosta lui soție. Vedeta i-a tratat ca pe proprii ei copii, motiv pentru care are o relație specială cu ei.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe "Pepe". Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce.  

Îi zice şi Filip, dar mai des "Pepe".

Pe Ştefania o alintă "Sisi". Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea", a declarat Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza