Probleme în paradis? Anunțul neașteptat făcut de Cristina Șișcanu după 12 ani de căsnicie: „Începe să mă sperie”

Probleme în paradis? Anunțul neașteptat făcut de Cristina Șișcanu după 12 ani de căsnicie: „Începe să mă sperie”
| Foto: click

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, un cuplu apreciat din showbiz, au surprins fanii cu un anunț important după 12 ani de căsnicie.

În vârstă de 39 de ani, Cristina Șișcanu a dezvăluit că o preocupă obsesiv ideea trecerii ireversibile a timpului și îmbătrânirii. Cu toate că arată excelent, vedeta a mărturisit că această conștientizare începe să o sperie serios. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a împărtășit gândurile sale sincere cu privire la această temere.

„Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta", a mărturisit Cristina. Cu un ton sincer și vulnerabil, ea a subliniat că, deși oamenii își doresc să facă multe lucruri și să se bucure de viață, trecerea timpului este o problemă cu care fiecare individ se confruntă și că nu există încă soluții la această dilemă.

În ciuda temerilor sale, Cristina Șișcanu a decis să-și prioritizeze familia în fața tuturor. Ea și-a exprimat hotărârea de a acorda atenție deplină soțului și copiilor săi, alegând să se concentreze pe această unitate familială în ciuda provocărilor și a unor situații dificile. Vedeta a vorbit deschis despre starea sa sufletească, recunoscând că anumite aspecte personale au generat momente încărcate emoțional.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi, împărtășind cu sinceritate experiențele și gândurile sale intime. 

"„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta. Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă", a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook, potrivit click.ro.

Comenteaza