Lovitură pentru George Borcea. Ce va face Andreea Bălan cu Tiberiu Argint

Lovitură pentru George Borcea. Ce va face Andreea Bălan cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan se pregătește să petreacă momente memorabile alături de Tiberiu Argint. Ea a făcut anunțul oficial. 

Andreea Bălan a făcut un anunț neașteptat în timpul divorțului de George Burcea. Cei doi foști parteneri și-au spus de luni bune adio, ambii se bucură acum de atenția altei jumătăți, iar relațiile lor par din ce în ce mai serioase.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc deja o frumoasă poveste de dragoste de 10 luni și se pare că formează un cuplu pe cât se poate de stabil. Soarele a venit pe strada amândurora, mai cu seamă pe cea a jumătății trupei Andre, care deja se gândește să dea șanse viitorului să o surprindă, astfel să mai încerce încă o dată experiența de femeie măritată.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva”, a explicat Andreea Bălan.

Mai mult decât atât, cântăreața a recunoscut că acum este îndrăgostită și la fel de important este și să fie iubită. ”Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus juratul de la „Te cunosc de undeva” pentru sursa citată.

Iată că pașii sunt mari în dreptul blondinei care este mai sigură decât niciodată că Tiberiu e omul potrivit, astfel dorind să-l prezinte micuțelor sale, potrivit playtech.ro.

„Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei. Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”

 

Comenteaza