Logodnicul Alinei Vidican, interviu exclusiv. Ce planuri are cu blondina și cum decurge relația

Logodnicul Alinei Vidican, interviu exclusiv. Ce planuri are cu blondina și cum decurge relația
| Foto: fanantik.ro

Iubitul Alinei Vidican este de origine braziliană. El a fost dispus să vorbească despre relația pe care o are cu Alina Vidican.

”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul (râde, n. red.). M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, povestește, în exclusivitate pentru FANATIK, iubitul milionar al Alinei Vidican.

Mai mult, recunoaște el, pasiunea pentru mașini i-a făcut să își dea seama că se potrivesc și i-a oferit oportunitatea de a o face să se îndrăgostească de el.

”Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai explicat Claude, logodnicul Alinei Vidican.

Fericit din cale afară, Claude a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, data exactă a nunții cu frumoasa Alina Vidican.

”Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a mai spus, pentru FANATIK, Claude, iubitul milionar al Alinei Vidican.

În altă ordine de idei, recunoaște Claude, între ei, deși au deja, împreună, patru copii, s-au dus discuții pe tema unei sarcini a Alinei Vidican.

Chiar dacă are o meserie plină de riscuri, cea de pilot de curse, Claude a găsit înțelegerea necesară în brațele Alinei care, acum, nu mai tremură în fiecare moment când acesta este la volanul mașinii, pe pistă.

Comenteaza