Alina Vidican a făcut MARELE anunț, la cinci luni de la căsătorie...

Alina Vidican a făcut MARELE anunț, la cinci luni de la căsătorie...
| Foto: cancan.ro

Alina Vidican este răsfățată de soțul ei, cu cadouri și declarații publice de iubire.

După patru ani de relație, Alina Vidican și milionarul Claude Senhoreti au spus cel mai important ”Da!” din viața lor într-un cadru de poveste, pe 26 august.

Evenimentul a avut loc în clădirea istorică ”The Addison”, în Boca Raton, Statele Unite ale Americii. La nuntă, Alina Vidican a primit un Lamborghini în valoare de sute de mii de euro.

Iar de ”Ziua îndrăgostiților”, Claude Senhoreti i-a făcut o altă surpriză soției sale. Milionarul a distribuit, pe 14 februarie, o serie de fotografii alături de aleasa inimii sale și a transmis un mesaj emoționant: ”La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragostea mea! Mulțumesc că mă susții mereu și ești lângă mine.

Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată, atât în interior, cât și în exterior”, a scris Claude Senhoreti pe Instagram. Totodată, milionarul și-a susprins soția cu un buchet imens de trandafiri roșii și galbeni.

”La Vendetta” este restaurantul din Miami pe care Cristi Borcea l-a deschis în urmă cu mai bine de un deceniu și pe care, după divorț, i l-a lăsat Alinei Vidican. Cu două săptămâni înainte de nunta blondinei cu brazilianul Claude Senhoreti, ”La Vendetta” s-a închis.

În locul acestuia a apărut, aproape peste noapte, un alt restaurant. ”Villa Romana” este o locație cu specific românesc și italian. Noii manageri ai restaurantului nu au refăcut designul interior și au păstrat toată mobila, potrivit cancan.ro.

Comenteaza