Lidia Buble este din nou în culmea fericirii! Cine este și cu ce se ocupă Horațiu Nicolau, presupusul iubit al artistei

Lidia Buble este din nou în culmea fericirii! Cine este și cu ce se ocupă Horațiu Nicolau, presupusul iubit al artistei
| Foto: spynews.ro.

Lidia Buble a fost surprnsă în compania unui nou bărbat, după ce s-a despărțit de actorul Harlys Becerra.

Totuși, surpriza a fost și mai mare când au aflat că Horațiu Nicolau este presupusul iubit al fostei concurente din Asia Express. 

Lidia Buble și iubitul ei cubanez, Harlys Becerra, s-au despărțit! Cei doi au pus punct relației, cu toate că lucrurile păreau să fie roz între ei. Cei doi au uimit pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care și le făceau acum puțin timp.

Mai mult decât atât, cei doi foști îndrăgostiți și-au făcut tatuaje asemănătoare, semn că erau îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Și asta nu e tot, căci Harlys Becerra, celebrul actor cubanez, și-a tatuat și ochiul Lidiei Buble.

Cei doi au petrecut momente de vis în vacanțe de lux în destinații la care unii doar visează, însă se pare că au decis să își spună ”adio” pentru totdeauna, spre surprinderea tuturor. Și dacă vă întrebați care a fost motivul rupturii, chiar plecarea Lidiei Buble în Asia Express ar fi ”de vină”.

Lucrurile s-au schimbat între ei în ultima perioadă și se pare că distanța ar fi fost cea care le-ar fi afectat relația. Plecarea Lidiei Buble în Asia Express a fost ca o lovitură pentru Harlys Becerra, actorul pe care l-a adus și acasă, în București.

Imediat după ce s-a întors de pe Drumul Împăraților, fosta concurentă de la Asia Express ar fi pus punct relației cu Harlys Becerra. În puținele declarații pe care le-a oferit despre povestea lor de dragoste, Lidia Buble a dat de înțeles că aveau planuri serioase de viitor.

Acum două luni, Lidia Buble și Harlys Becerra au fost surprinși, mergând agale, la braț, în Centrul Vechi al Capitalei, de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară.

Pe atunci, cei doi își declarau iubire veșnică și păreau să fie mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt.

''O iubesc foarte mult, desigur. Imi place extrem de mult România”, a declarat în exclusivitate Harlys Becerra pe atunci, potrivit spynews.ro.

Comenteaza