Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Suntem praf amândoi”

Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Suntem praf amândoi”

Starea de sănătate a Lidiei Buble nu este una tocmai bună, în ultimele zile. 

După ce luna trecută Lidia Buble a hotărât să ia o pauză de la tot ce înseamnă social media, artista a revenit la vechile obiceiuri. Cântăreața este activă pe Instagram și împărtășește cu cei care o urmăresc toate noutățile din viața sa. Aceasta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în ultimele zile.

Prin intermediul unui videoclip publicat pe Instagram, Lidia Buble le-a dezvăluit urmăritorilor săi că în ultima perioadă nu se simte prea bine. Artista nu are o afecțiune gravă, ci este vorba de o simplă răceală.

Totuși, cântăreața este dezamăgită de faptul că s-a protejat în timpul anotimpului rece, atunci când era predispusă să se îmbolnăvească, dar a răcit la început de primăvară.

Lidia Buble și-ar fi dorit să profite de vremea bună și de soarele de afară și să se plimbe prin București. Mai mult, aceasta plănuia să-l aibă însoțitor pe Bubli, cățelușul său.

„Am rezistat toată iarna la frigul ăla nemernic și acum când este frumos afară și puteam să-l plimb și eu pe Bubli, să-i arăt Bucureștiul…

Eu sunt cobză și ce credeți?! Bubli e lovit rău în aripă. Suntem praf amândoi.”, a spus Lidia Buble, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza