Carmen de la Sălciua, țeapă de zile mari de la niște miri: „Sunt prea nervoasă!”

Carmen de la Sălciua, țeapă de zile mari de la niște miri:  „Sunt prea nervoasă!”
| Foto: spynews.ro

Carmen de la Sălciua a trecut printr-o întâmplare nu tocmai frumoasă și le-a povestit fanilor ei de pe pagina de Instagram despre întreaga situație.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Carmen de la Sălciua a făcut o postare și a explicat faptul că a luat „țeapă” de la o pereche de miri. Mirii la care trebuia să cânte au reprogramat importantul eveniment din viața lor, iar mai apoi au anulat.

Ceea ce a scos-o din minți și a deranjat-o atât de tare pe artistă a fost faptul că cei doi miri nu au anunțat-o pe cântăreață cu privire la aceste schimbări de la nuntă.

După ceea ce a pățit cu cei doi miri, Carmen de la Sălciua a luat o decizie. Artista a declarat că de acum încolo nu va mai accepta să treacă prin astfel de situații, deoarece este o cântăreață care își dorește respect și asta pentru că ea oferă același lucru.

Astfel, artista a precizat faptul că cei care reprogramează nunta vor fi nevoiți să plătească încă odată avansul pentru eveniment, potrivit spynews.ro.

Comenteaza