Lia Bugnar încă suferă după Anghel Damian?! Mesaj cu subînțeles la adresa iubitului lui Theo Rose: ”Urlă în gura mare că ei se iubesc.”

Lia Bugnar încă suferă după Anghel Damian?! Mesaj cu subînțeles la adresa iubitului lui Theo Rose: ”Urlă în gura mare că ei se iubesc.”

Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o poveste lungă de dragoste însă aceștia au decis să-i pună punct în urmă cu ceva timp.

Datorită faptului că tânăra cântăreață este o fire dezinvoltă, a decis să se destăinuie și să împărtășească marile evenimente ale relației cu toți fanii ei. Cu toate astea, lucrul acesta este neînțeles în viziunea Liei.

Lia Bugnar a discutat despre cel mai frumos lucru pe care l-a făcut din iubire. Cu această ocazie, aceasta l-a atacat subtil pe fostul ei iubit, Anghel Damian, și actuala sa parteneră, Theo Rose.

Lia Bugnar a accentuat faptul că pentru ea nu este sub nicio formă o dovadă de iubire faptul că oamenii aflați într-o relație aleg să își trăiască viața amoroasă sub ochii lumii și să împărtășească cu aceștia toate bucuriile din viața lor. De asemenea, nu doar că nu înțelege modul de expunere în spațiul public în timp ce iubești, însă a precizat că doi parteneri care fac asta ar trebui să viziteze un psihoterapeut, pentru că, cu siguranță, la mijloc există o problemă mai mare. 

Cu toate astea, Lia Bugnar a vorbit, în final, și despre gestul ei de iubire, probabil făcând referire și la relația cu Anghel Damian. Astfel, vedeta a precizat că atât pentru ea, cât și pentru partener a fost de ajuns să se iubească unul pe celălalt departe de ochii oamenilor din jur, și să se bucure de tot ce au fără să se laude în spațiul public. 

”Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită”, a declarat Lia Bugnar, la un post de televiziune, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza