Theo Rose nu i-a pus fiului ei numele de familie al tatălui! De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție: „Deci se numește Diaconu”

Theo Rose nu i-a pus fiului ei numele de familie al tatălui! De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție: „Deci se numește Diaconu”

Băiețelul lui Theo Rose, Sasha Ioan, nu poartă și numele tatălui, ci a luat numai numele mamei de familie.

Tatăl lui Theo Rose a făcut dezvăluirea despre acest lucru, fiind foarte mândru de faptul că este bunic, iar nepotul îi poartă numele de familie.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp”, a declarat Ioan Diaconu, la Antena Stars.

Mai mult, este bine de știut că în trecut Anghel Damian a spus că nu este mare fan căsătorie, mai ales că nu îi plac evenimentele de o asemenea anvergură.

Regizorul serialului Clanul își dorește o petrecere restrânsă și spune că până la urmă se va căsători cu Theo Rose.

De ce nu vrea Anghel Damian să o ia de soție

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem hai la biserică acum, mâine la cununia civilă și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam.

După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta”, declara Anghel Damian, potrivit ciao.ro.

Comenteaza