Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă! Ce salariu COLOSAL va primi lunar: „E greu să...”

Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă! Ce salariu COLOSAL va primi lunar: „E greu să...”

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce a semnat cu o echipă din străinătate.
 

Laurențiu Reghecampf se numără printre cei mai buni antrenori de la noi din țară și nu numai, căci acesta este cunoscut și la nivel internațional, acolo unde a mai antrenat echipe, de exemplu în Arabia Saudită, Bulgaria și Emiratele Arabe Unite.

Ei bine, acum, Laurențiu Reghecampf se bucură de o nouă reușită, acesta fiind numit în funcția de antrenor principal al echipei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, iar contractul este deja semnat pentru două sezoane. De precizat este că, celebrul antrenor a încheiat contractul pe care îl avea cu Universitatea Craiova, iar acest lucru a stârnit mai multe reacții.

Totodată, Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Samir Abasov, care a câștigat deja un titlu alături de Neftchi, în anul 2021.

De asemenea, echipa pe care o va antrena Reghe are nouă victorii până în prezent în Campionatul Azerbaidjanului și, de asemenea, șapte victorii în Cupa Azerbaijdanului.

Cât despre salariul pe care îl va încasa noul antrenor al echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, acesta va primi, pentru un sezon, suma de 480.000 de euro, ceea ce înseamnă că va avea un salariu lunar de 40.000

De precizat este că, salariul depășește cu mult venitul lunar pe care îl avea în funcția de antrenor al Universității Craiova, dat fiind faptul că la echipa din România primea suma de 15.000 de euro, în fiecare lună.

De asemenea, oficialii de la Neftchi Baku i-au făcut o promisiune lui Reghe, aceea că va putea face transferuri, după cum consideră că este mai bine pentru echipă, dar va încasa și un bonus în cazul în care va duce echipa în grupele Conference League.

„M-au rugat toți să vin aici și să îi cunosc, președintele și cei din staff. Mă bucur foarte mult că am venit aici. E bine că n-a aflat nimeni de negocieri, chiar și în țara mea e greu să ascunzi așa ceva”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Totodată, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre primul meci, precizând: „Pentru mine e foarte important să cunosc echipa, să văd potențialul. E foarte important să fim puternici pentru meciuri. De mâine vom începe să analizăm echipa noastră, să vedem ce poziții putem acoperi. Trebuie să aducem membrii care pot crește nivelul echipei tot mai sus”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza