Laurențiu și Lorena s-au întâlnit la hotel, în miez de noapte. În prag de descalificare, ce a decis Andreea Mantea

Laurențiu și Lorena s-au întâlnit la hotel, în miez de noapte. În prag de descalificare, ce a decis Andreea Mantea
| Foto: wowbiz.ro

Patru concurenți de la „Casa Iubirii” riscă să fie descalificați, după ce au încălcat regulamentul și s-au întâlnit în afara emisiunii.
 

Tensiune la cote maxime în ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”. Patru concurenți au așteptat cu sufletul la gură să își primească pedeapsa, după ce au încălcat regulamentul competiției și s-au întâlnit în afara platourilor de filmare. Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii, a venit în fața tuturor și a dat vestea șocantă, dezvăluind cine sunt concurenții care riscă descalificarea.

Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor și le-a spus celorlalți concurenți cine sunt cele două persoane care le-au fost alături Lorenei și lui Laurențiu, în escapada lor. Irina și George  știau despre întâlnirea celor doi, însă nu au spus nimic, riscând să părăsească emisiunea.

„Noi știm despre această încălcare de două zile, dar am decis să aflăm toate necunoscutele ecuației, să le facem cunoscute pentru noi, să înțelegem, să probăm că într-adevăr așa este, și să ne asigurăm că vom lua decizia corectă.

În momentul în care am început să facem această investigație, am aflat multe lucruri care ne-au surprins, în mod plăcut. O mică parte, ce-i drept, dar suficient de mare încât să vin astăzi aici, în fața voastră, să vă povestesc despre acest fapt. În primul rând, nu am aflat de la terțe persoane, am aflat de la unul dintre cei care au încălcat regulamentul. Adică a venit și ne-a spus că l-a încălcat. 

De ce a făcut asta o să vă zică chiar el. Lorena și Laurențiu, doi dintre ei. Irina este cea de-a treia și George”, a spus Andreea Mantea, în ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”.

Puși în fața faptului împlinit, Lorena și Laurențiu nu au avut altă opțiune, decât să recunoască adevărul.

Cei doi s-au întâlnit în afara platourilor de filmare, mărturisind că nu și-au putut ține în frâu dorința de a se revedea, chiar dacă știau că ar putea fi descalificați din această cauză. Cei doi au povestit, pas cu pas, cum au comunicat și ce au făcut atunci când s-au revăzut în camera de hotel. Laurențiu a recunoscut că el a inițiat conversația cu Lorena, însă nu ar regreta dacă ar părăsi competiția alături de ea după ce au încălcat regulile, dezvăluind că s-a îndrăgostit de colega lui de platou, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza