Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură! Ce au făcut în timpul nopții... imaginile au fost surprinse

Laura Giurcanu şi TJ Miles au dormit împreună, sub pătură! Ce au făcut în timpul nopții... imaginile au fost surprinse
| Foto: cancan.ro

Laura Giurcanu și TJ Miles au dormit împreună, sub pătură, chiar dacă aceștia spun că între ei nu există decât o relație de prietenie.

Andreea Tonciu a fost prima care a speculat că între Laura Giurcanu și TJ Miles ar fi mai mult decât o legătură de amiciție. Speculațiile au apărut după ce fotomodelul ar fi stat trei ore în apă, singură cu cunoscutul vlogger.

Recent, Laura Giurcanu și TJ Miles au comis-o din nou. Au dormit împreună, sub pătură, iar imaginile sunt mai mult decât sugestive. Între ei există, clar, mai mult decât o relație de prietenie. Rămâne acum de văzut ce reație va avea iubitul blondinei. Cu siguranță, nu va fi deloc încântat.

Bianca, sora Laurei Giurcanu, dezvăluia că partenerul fotomodelului nu ar fi deloc deranjat de apropierea suspectă dintre iubita lui și TJ Miles.

“Am vorbit cu el, nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă”, a spus Bianca Giurcanu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

În schimb, Sebastian Chitoșcă, fost concurent la Survivor România, este tentat să creadă dezvăluirile făcute de Andreea Tonciu, precizând că o relație de dragoste afectează echipa într-o competiție.

“Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament. Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin”, este analiza făcută de Sebastian Chitoșcă.

“Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, a completat Sebastian Chitoșcă, potriviti cancan.ro.

Comenteaza