Larisa Udilă e înșelată?! Vedeta a răbufnit: „Ieri l-am văzut pe Ogi cu o fată ieșind dintr-o casă”

Larisa Udilă e înșelată?! Vedeta a răbufnit: „Ieri l-am văzut pe Ogi cu o fată ieșind dintr-o casă”

Larisa Udilă a primit un mesaj pe rețelele de socializare cum că soțul ei o înșală

Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde păstrează frecvent legătura cu persoanele care o apreciază și o îndrăgesc. De asemenea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” îi ține la curent pe urmăritorii ei cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

În ultima perioadă, fanii vedetei au observat că aceasta lipsește destul de mult din mediul online, iar pentru a rezolva tot misterul legat de absența ei, aceasta a postat o imagine în care spunea că a avut o perioadă foarte grea și aglomerată.

La un moment dat, Larisa Udilă a menționat și faptul că s-a certat cu partenerul ei de viață. Nu a durat foarte mult timp până ce bruneta a primit un mesaj de la o internaută în care îi spune că l-a văzut pe soțul acesteia ieșind dintr-o casă alături de o fată.

„Ieri l-am văzut pe Ogi cu o fată ieșind dintr-o casă”, i-a scris internauta vedetei.

Cum era de așteptat, reacția fostei concurente de la ”Bravo, ai stil” nu a întârziat să apară. Aceasta a declarat că este șocată de unele fete și că nu va crede niciodată ceva ce îi spune o persoană care nici măcar nu o urmărește.

„Atât mi-a trebuit să fiu sinceră că am avut o discuție că hop au sărit țoapele...Unele mă șocați. Cum puteți crede că eu vreodată aș ține cont de ce îmi scrie p fată care nici măcar nu mă urmărește?”, a fost mesajul Larisei.

„I-a ieșit o analiză lui Milan nașpa și a trebuit să o repet…Nu are simptome pentru ce i-a ieșit și sper să îi iasă bine a doua oară pentru că urmează să plecăm. Nu e nimic grav, dar când e vorba de copilul tău cade cerul pe tine când auzi că ar putea avea ceva.”, a mai adăugat fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”.

Comenteaza