Dana Roba a pășit din nou pragul casei în care era să moară... Ce a găsit acolo: „Fetele încă nu au venit...”

Dana Roba a pășit din nou pragul casei în care era să moară... Ce a găsit acolo: „Fetele încă nu au venit...”
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba a fost externată din spital, după săptămâni întregi, și s-a întors în casa în care a locuit cu familia ei.

După aproape o lună petrecută în spital, Dana Roba a fost externată și s-a întors în apartamentul din Timișoara, acolo unde a locuit împreună cu cele două fetițe ale sale, dar și cu bărbatul care a bătut-o cu bestialitate. Make-up artistul nu s-a întors singură, ci alături de o asistentă, care îi va fi alături în perioada următoare.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță și-a revenit miraculos, după ce a fost mutilată cu un ciocan chiar de soțul ei. Vedeta s-a întors astăzi acasă și a pășit cu ochii în lacrimi în apartamentul din Timișoara, în care a fost pe punctul de a-și pierde viața.

Dana Roba nu se poate descurca singură momentan, așa că alături de ea va fi non-stop o asistentă, până când vedeta își va reveni complet, potrivit wowbiz.ro.

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete.

Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete. Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a declarat Lidia Roba.

Comenteaza