Dana Roba s-a întors în casa groazei! Ce a simțit vedeta

Dana Roba s-a întors în casa groazei! Ce a simțit vedeta
| Foto: romania tv

Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni de la momentul în care a fost atacată de soțul ei.

După ce soțul său a bătut-o crunt cu un ciocan, în toiul nopții pentru că nu accepta ideea că vor divorța, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost băgată imediat în operație.

Starea de sănătate a make-up artistului era atât de gravă și de incertă încât medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. În ciuda pronosticului medicilor, Dana Roba s-a luptat din răsputeri ca să rămână în viață, iar Dumnezeu a făcut minunea la care familia sa se ruga.

În aceste momente, fiicele Danei Roba se află la părinții săi care au avut grijă să le țină departe întregul coșmar prin care a trecut mama lor.

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete. Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete.

Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a spus Lidia Roba, sora Danei Roba, pentru CANCAN.RO.

Comenteaza