Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio definitiv? S-a aflat ce se întâmplă cu povestea lor de dragoste

Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio definitiv? S-a aflat ce se întâmplă cu povestea lor de dragoste
| Foto: fanatik.ro

Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu câteva luni. Aici, și-a aniversat ziua de naștere. Însă, lipsa iubitului ei, Salman Khan a lăsat multe semne de întrebare.
 

Foarte multă lume crede că frumoasa blondină și actorul indian și-au spus adio după 9 ani de relație, asta pentru că fosta prezentatoare TV este de o perioadă destul de lungă pe plaiurile mioritice.

Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere departe de partenerul ei de viață, Salman Khan, de aici și zvonurile despre o posibilă ruptură între ei.

Din păcate, nu este pentru prima oară când apar informații cum că vedeta și starul indian au ales să meargă pe drumuri separate, mai ales că actorul este mereu în vizorul presei internaționale.

Se pare că adevărul este cu totul altul și Iulia Vântur este în continuare cu Salman Khan, bărbatul cu care se vede mergând spre altar și având copii.

Vizita prelungită a fostei prezentatoare TV în România nu are nicio legătură cu povestea ei de dragoste, care merge de minune, ci este vorba de cu totul altceva.

Mai exact, blondina trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani, viză care îi va asigura intrări multiple pe teritoriul Indiei, acolo unde locuiește și are o carieră de succes.

Cum lucrurile decurg destul de greu nu este de mirare că fosta iubită a lui Marius Moga a fost nevoită să-și petreacă ziua de naștere numai în compania prietenilor, fără să-l aibă aproape pe actor.

Ultima oară când a trebuit să obțină o viză pentru India, în anul 2016, Iulia Vântur a stat în România mai bine de 3 luni, chiar dacă avea un impresar care încerca să o ajute.

Din fericire, lucrurile s-au rezolvat pentru ea deși situația este ceva mai complicată, în general, pentru că lucrează cu mai mulți producători, pentru proiecte punctuale.

Iulia Vântur a vorbit în urmă cu câteva luni despre căsătorie și dorința de a avea un copil cu Salman Khan, actorul cu care are o relație amoroasă din anul 2012.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.

Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mărturisit Iulia Vântur pentru revista viva.ro, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza