Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Cum își alină ea singurătatea, tristă și nearanjată

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Cum își alină ea singurătatea, tristă și nearanjată

Iulia Vântur a renunțat la viața ei din România, pentru iubitul ei Salman Khan. Acolo au trăit în tot acest timp, o poveste frumoasă de dragoste.

Doar că pandemia  a reîntors-o în România, cel puțin pentru o perioadă. În Capitală a revenit fosta ”Pro TV-istă”, acolo unde își duce mai departe proiectele începute, dar se și întâlnește cu amici pe care distanța i-a îndepărtat.

Singură a fost, de data aceasta, într-un restaurant cochet din zona Floreasca, acolo unde pare că și-a adunat gândurile. Cel puțin, așa reiese din imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate.

Grav afectată de pandemie este India, așa că Iulia Vântur și-a luat ”tălpășița” de acolo, în urmă cu mai bine de o lună, pentru a evita orice risc de contaminare. Iubita celebrului actor de la Bollywood, care locuiește în India, alături de el, de aproximativ șase ani, nu ratează întâlnirile cu prietenii de-o viață, doar că într-una dintre zile a simțit nevoia să fie singură.

Chiar de dimineața, atunci când a ales o cafenea, nu întâmplător, ci una pe care a mai ”călcat-o” de când a revenit în București și în care se simte în largul ei.

A ochit o masă mai retrasă și a comandat. O cafea nu prea ”sofisticată”, pentru a-i simți aroma, apoi s-a relaxat .Și-a pus ordine în gânduri, a mai sorbit din ceașca plină și din care emana aroma, apoi mobilul și-a cerut drepturile. Iulia s-a ”predat” și l-a luat în primire. L-a verificat minuțios, iar când totul s-a rezolvat, l-a pus, ușor, pe masă. Și-a băut, liniștită, cafeaua, apoi a părăsit restaurantul.

Este cunoscut faptul că Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, deși o lungă perioadă cei doi s-au ascuns. Povestea de iubire pe care o are cu starul indian a făcut-o pe românca noastră să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Totodată, familiile lor se înțeleg foarte bine, chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri.

Iulia Vântur este prezentatoare de televiziune, model, dar și actriță, remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România, „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr.

Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor în prime time și weekend. A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live, potrivit cancan.ro.

Comenteaza