Iulia Vântur și Salman Khan au făcut marele anunţ! Românca a dat lovitura... se vorbeşte doar despre asta

Iulia Vântur și Salman Khan au făcut marele anunţ! Românca a dat lovitura... se vorbeşte doar despre asta
| Foto: ziareonline.ro

Iulia Vântur a finalizat un proiect la care a lucrat împreună cu iubitul ei, celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan au făcut marele anunţ! Fosta prezentatoare a revenit în România, în urmă cu ceva vreme, şi a vorbit despre viața ei perfectă din India la mai multe emisiuni TV.

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună pe marile ecrane! Vedeta a dezvăluit că este vorba de linia melodică a unui film, realizat de iubitul ei, „Main Chala”. „O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, spunea, într-un interviu de acum câteva săptămâni, Iulia Vântur.

Iulia Vântur trăiește de ani buni o poveste de dragoste alături de Salman Khan, motiv pentru care  s-a mutat în India. Vedeta a infirmat în această vară zvonurile despre o posibilă despărțire de actorul indian. Vedeta nu vrea deocamdată să se întoarcă definitiv în România deoarece se axează pe proiectele pe care le are în India, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza