Iulia Vântur revine pe micile ecrane:„O să fie un show internaţional”! S-a despărțit definitiv de Salman Khan?!

Iulia Vântur revine pe micile ecrane:„O să fie un show internaţional”! S-a despărțit definitiv de Salman Khan?!
| Foto: wowbiz.ro

Iulia Vântur a promis că se va întoarce pe micul ecran pe care îl consideră „marea ei dragoste”.

Iulia Vântur a fost una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din showbiz. A prezentat știrile și a fost la cârma mai multor emisiuni din prime time, iar asta a propulsat-o pe culmile succesului în România.
 
Cu toate acestea, ea a ales să lase totul și să se mute în India. Gurile rele nu i-au dat prea multe șanse, însă, după mai bine de un deceniu petrecut departe de casă, blondina a reușit să ajungă o vedetă de talie internațională.  

Aceasta este o artistă renumită în India, iar piesele sale ajung cu rapiditate în topurile de acolo, ba chiar de curând a susținut și un turneu în Statele Unite al Americii, iar milioane de oameni au venit să o audă cum cântă live.

Blondina a dat o veste neașteptată pentru toți fanii ei. Iulia Vântur promite că va avea o revenire spectaculoasă pe micul ecran. Chiar în aceste momente, ea lucrează la un format cu totul aparte, iar ideea îi aparține în totalitate doar ei. Momentan, aceasta nu a dat prea multe detalii, ci doar a punctat că va fi un show internațional. 

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internațional”, a explicat Iulia Vântur pentru Click.ro.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”,  a declarat în urmă cu ceva timp Iulia Vântur pentru playtech.ro.

 

Comenteaza