Iulia Vântur încearcă să-l uite pe Salman Khan. Ce face vedeta atunci când îi este dor de el

Iulia Vântur încearcă să-l uite pe Salman Khan. Ce face vedeta atunci când îi este dor de el
| Foto: wowbiz.ro

Iulia Vântur și partenerul său nu s-au mai văzut de mai bine de trei luni. În doar câteva săptămâni, blondina va pleca înapoi în India. 

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a mutat în India cu iubitul ei, unde și-a început cariera în lumea Bollywood-ului.

Atunci când îi este prea dor de partenerul ei, Iulia Vântur pare că încearcă să-și umple timpul cu diverse activități.

Ce face Iulia Vântur când îi este dor de Salman Khan. Unde a fost surprinsă vedeta
Iulia Vântur a venit în România la începutul lunii mai pentru a-și petrece timpul alături de cei dragi, dar și ca să rezolve niște probleme administrative. Vedeta încă nu s-a întors în India, dar urmează să facă acest lucru în câteva săptămâni.

Blondina este așteptată de partenerul ei, Salman Khan, cu care este împreună de ani buni. Iată ce face Iulia Vântur atunci când îi este dor de iubitul ei!

Recent, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a fost surprinsă în parc, alături de o prietenă. Cele două femei au stat la o terasă, unde au discutat minute în șir, apoi au decis să se plimbe prin parc, după cum au fost surprinse de CANCAN.ro.

Îmbrăcată cu o rochie lungă și vaporoasă, cu părul prins, Iulia Vântur arată la fel de bine cum o știu și fanii.

Fosta prezentatoare TV se va întoarce în India peste o lună sau mai mult, în funcție de cum își termină de rezolvat treburile, așa cum a recunoscut chiar ea.

„A trebuit să petrec în Europa o perioadă de timp mai lungă. Dar într-o lună, o lună și ceva o să mă întorc în India”, a scris Iulia Vântur pe Instagram, întrebată de un fan când se va întoarce în țara unde locuiește de ani buni.

După ce șederea vedetei în România s-a prelungit, internauții s-au întrebat dacă nu cumva relația ei cu Salman Khan a ajuns la final.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a dat de înțeles că totul este bine între ei și se va întoarce în India pentru noile proiecte de la Bollywood.

„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august.

El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a declarat Iulia Vântur la „Teo Show” de la Kanal D, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza