Iulia Vântur devine mămică? Ce dezăluiri a făcut vedeta despre relația sa cu Salman Khan

Iulia Vântur devine mămică? Ce dezăluiri a făcut vedeta despre relația sa cu Salman Khan
| Foto: cancan.ro

Iulia Vântur și Salman Khan «lucrează» la un copil? Fosta prezentatoare și celebrul actor sunt împreună de aproape 10 ani. Uite ce dezvăluiri a făcut vedeta.

Aflată în România de câteva zile bune, Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India, despre relația pe care o are cu iubitul ei, despre conceperea unui copil, dar și despre cariera care se află în plină ascensiune.

Recent, frumoasa româncă a bătut un record cu 125 de milioane de vizualizări pe YouTube, cântând hit-ul indian “Seeti Maar”, fiind parte din coloana sonoră a filmului “Radhe” în distribuția căruia este și Salman Khan.

“Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa «Seeti maar», și cu piesa «Zoom zoom», amândouă de pe coalana sonoră a filmului «Radhe».

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontențial și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel.

Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a declarat Iulia Vântur jurnaliștilor de la click.ro.

Întrebată dacă se visează mămică la un moment dat, iubita lui Salman Khan a oferit un răspuns scurt, dar cuprinzător: “Când o vrea Dumnezeu”. Iar despre cât de bine se potrivește cu partenerul său de viață și pe scenă, Iulia Vântur a spus: “Suntem pe același vibe creativ”. În vârstă de 40 de ani, Iulia Vântur și Salman Khan, care are 55 de ani, au o relație aproape un deceniu. Blonda s-a mutat în India în 2012.

Rugată să spună ce își mai dorește, Iulia Vântur a mărturisit: “Pace. Pace în suflet și minte. Și îmi doresc ca toți oamenii dragi mie să fie sănătoși, să se trezească dimineață și să mulțumească pentru viața pe care o au. Deși poate sună foarte “miss world” chiar îmi doresc ca oamenii să se vindece, să putem comunica și trăi mai armonios. Noi, toți”.

Potrivit dezvăluirilor făcute de iubita lui Salman Khan, la întoarcerea în India, ea va începe filmările pentru un nou film și, totodată, va demara înregistrările pentru câteva cântece pe care le are pregătite. Renumitul actor a cerut-o de soție pe Iulia Vântur, iar inelul de logodnă este splendid; familiile lor se înțeleg foarte bine chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri, potrivit cancan.ro.

Comenteaza