Iubita lui Liviu Dragnea s-a afișat cu o burtică suspectă. Cu cine a rămas femeia însărcinată înainte de eliberarea lui

Iubita lui Liviu Dragnea s-a afișat cu o burtică suspectă. Cu cine a rămas femeia însărcinată înainte de eliberarea lui

Iina Tănase pare să fie însărcinată cu Liviu Dragnea. Tânăra blondină s-a afișat cu o burtică suspectă la poarta penitenciarului, așteptându-l pe fostul șef PSD să iasă din închisoare. 
 

În imaginile surprinse de CANCAN.RO la penitenciarul Rahova, Irina Tănase este surprinsă într-o ipostază cu totul inedită. La nivelul abdomenului, tinerei i se conturează proeminent o burtică de gravidă. De asemenea, ținuta aleasă de iubita lui Liviu Dragnea îi pune în evidență posibila sarcină. Ea a optat pentru o pereche de pantaloni negri, mulați, cu talia înaltă și o cămașă alba.

În ședința de joi, Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a ceut să-i fie admisă crerea.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorului.

Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5, în aprilie, să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă.

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins însă cererea de eliberare condiţionată, Dragnea a făcut contestaţie, respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 27 mai.

În motivarea deciziei de la Tribunalul Bucureşti, se arăta că „instanţa a apreciat că, din analiza coroborată a situaţiei personale a petentului, nu şi-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza