Irinel Columbeanu nu și-a văzut fiica de 4 ani! Ce s-a întâmplat între el și Monica Gabor 

Irinel Columbeanu nu și-a văzut fiica de 4 ani! Ce s-a întâmplat între el și Monica Gabor 

Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, nu s-au văzut de 4 ani, din cauză că aceasta nu a mai fost adusă în România de către mama sa. 

Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, au o relație foarte bună, chiar dacă adolescenta locuiește acum peste hotare, în America, alături de mama sa, Monica Gabor. Cu toate acestea, Irinel și fetița lui nu s-au văzut de 4 ani.

După divorțul părinților ei, Irinuca a locuit alături de tatăl său o perioadă de timp, chiar dacă Monica Gabor  s-a luptat din greu atunci pentru a obține custodia fetiței. La un moment dat, mama Irinei a plecat în America, iar Irinel s-a gândit foarte bine la viitorul fetiței sale, motiv pentru care a decis să o lase pe Irinuca să plece alături de mama sa, peste hotare.

Cu doar două săptămâni în urmă, Monica Gabor a venit în România, însă fără fiica sa, asta pentru că i-a expirat procura pe care fostul soț i-a semnat-o pentru a putea să o scoată pe minoră din țară. Totodată, fata celor doi este foarte ocupată cu activitățile pe care le are în America, acolo unde este stabilită din 2018.

Așadar, un cunoscut avocat, Ioan Todan pe numele său, cel care a reprezentat-o chiar și pe Antonia în procesul de divorț, dar și cel pentru custodia fiicei sale, a explicat care este procedura legală pentru ca un minor să iasă din țară, dar și care este actul pe care Irinel Columbeanu l-a semnat pentru ca Monica Gabor să se plimbe alături de mama sa. 

”În astfel de cazuri, este nevoie de o procură din partea părintelui care nu-l însoțește. Aceasta se poate semna pe maxim trei ani. După care se reînnoiește”, a declarat avocatul Ioan Todan, pentru Impact.

Comenteaza