Încă un scandal în familia Clejanilor. Viorica și Ioniță, primele declarații despre divorț: „Suntem triști”

Încă un scandal în familia Clejanilor. Viorica și Ioniță, primele declarații despre divorț: „Suntem triști”

Ioniță de la Clejani a vorbit în exclusivitate despre divorțul de Viorica, imediat ce au apărut aceste zvonuri în presă. 

Artistul a negat tot și susține că așa zisele tensiuni au apărut, pe fondul problemelor apărute în ultima perioadă.

Mai mult, artistul a adăugat și faptul că pandemia l-a afectat foarte tare, și le este greu să trăiască atunci când nu au concerte. Primele discuții despre presupusa ruptură au apărut atunci când Viorica a fost să cânte la botezul copilului lui Augustin Viziru fără soțul ei, așa cum era obișnuită să o vadă, potrivit bzi.ro

„Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru Impact.ro.

Odată cu ridicarea restricțiilor, începând cu 1 iunie, care vizau nunțile și botezurile, Viorica și Ioniță s-au hotărat să intre direct în pâine cu munca, iar motivul este cu siguranță unul de natură financiară.

„Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru Playtech.ro.

După ce și-a pierdut controlul rupând interfonul casei unde locuiește, Ioniță de la Clejani le-a dat un sfat tuturor părinților care au probleme cu ai lor copii.

„Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi.

Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați.
Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Comenteaza