Încă un artist s-a stins din viață... anunțul a fost făcut de Andreea Marin: „Dumnezeu sa te aiba in paza”

Încă un artist s-a stins din viață... anunțul a fost făcut de Andreea Marin: „Dumnezeu sa te aiba in paza”

Andreea Marin a facut un anunt trist despre Andrei Thutat, celebrul regizor din Romania, care s-a stins din viata intr-un cumplit accident rutier.

Regizorul Andrei Thutat, în vârstă de 34 de ani, a pierit în accidentul rutier, iar vedeta nu a putut sta indiferentă la o așa tragedie. Andreea Marin l-a avut pe regizor invitat în emisiunea sa, iar vedeta a legat atunci o prietenie frumoasă cu tânărul.

”Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident … Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Momente grele pentru Andreea Marin! Vedetei i s-a facut rau chiar la volanul masinii pe care o conducea! A apelat numarul de urgenta 112 pentru a chema ajutoare! Totul s-a intamplat recent si a crezut ca este vorba despre un infarct!

Medicii au ajuns la fata locului si au stabilit ca i s-a facut rau din cauza stresului acumulat, dar si din cauza oboselii. Se pare ca acum prezentatoarea este foarte atenta si are grija sa se odihneasca, iar in prezent se simte mult mai bine, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza