ÎMPĂCARE DE ZILE MARI! Zanni și Ana Porgras sunt din nou împreună?! Zanni vorbește sincer

ÎMPĂCARE DE ZILE MARI! Zanni și Ana Porgras sunt din nou împreună?! Zanni vorbește sincer
| Foto: fanatik.ro

Zanni și Ana Porgras au avut o relație scurtă dar intensă. Cei doi s-au despărțit la întoarcerea de la Survivor.

Câștigătorul de la Survivor România și fosta gimnastă au fost extrem de apropiați în timpul competiției din Republica Dominicană și fanii lor se așteptau să se afișeze împreună ca un cuplu.

Iată că lucrurile au stat complet diferit și cei doi au ajuns să se certe chiar după finala emisiunii de la Kanal D. De atunci internauții îl întreabă frecvent pe artist dacă s-a împăcat cu Ana Porgras.

Ultima dezvăluire făcută de Zanni în mediul virtual demonstrează că a lăsat garda jos și i-ar fi scris frumoasei brunete un mesaj de împăcare.

Zanni și Ana Porgras au mai dat o șansă prieteniei? Câștigătorul de la Survivor România a spus totul
„I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am cumpărat o Cola și m-am dat cu spray Hugo Boss”, a spus Zanni pe Tik Tok.

Filmarea câștigătorului de la Survivor România este realizaăt într-o notă de glumă, de aceea fanii nu știu dacă să ia în serios declarația sau nu.

Cert este că, protejatul lui Alex Velea apare dansând pe o melodie, în timp ce se află în interiorul unei mașini, semn că este bucuros de ceva anume.

Pe de cealaltă parte, sportiva nu a făcut nicio dezvăluire în privința împăcării cu fostul coleg de echipă, cu care a ajuns să nu mai vorbească din cauza unor mesaje.

Zanni a mărturisit la un moment dat că s-a simțit folosit de fosta gimnastă care în față îi spunea ceva, dar pe la spate avea cu totul altă părere.

„Era o conversație falsă în care ea cică ar fi vorbit cu unul că «Stai să mai profit puțin de Zanni să mai fac followers, stai că mi-am pierdut contul, trebuie să mai stau puțin cu el».

Nu era într-o direcție greșită conversația. Când am citit mesajul ea vorbea cu un băiat că… Era un mesaj din care mi-am dat seama de intențiile ei față de mine și cam atât.

Nu e nimic dramatic, m-am bucurat că l-am văzut, bine că mi-am dat seama și cam atât”, a spus câștigătorul de la Survivor România în podcast-ul lui Alex Velea, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza