Împăcare de zile mari în Showbiz? Andreea Bălan a spus că l-a iertat pe George Burcea

Împăcare de zile mari în Showbiz? Andreea Bălan a spus că l-a iertat pe George Burcea

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre carieră ei profesională, dar și despre foștii ei parteneri de viață.

Printre multe altele, solista a vorbit despre fostul mariaj cu actorul George Burcea: „Da, a fost o decizie luată pe patul de spital.

M-am trezit a doua zi din inconștiența, coma respectivă, ce a fost, am zis că refac Andre și că vreau să mă mărit, vreau să fac nuntă.

Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment. Au venit doctorii și mi-au zis: «Uite ce s-a întâmplat».

Datorită întregii echipe sunt aici. În primă fază, anestezista, echipa de anestezie m-a salvat, pentru că în primă fază s-a pompat adrenalină și ei au știut să mă resusciteze. (…)”, a dezvăluit Andreea.

„Îți pare rău că ai luat decizia să te măriți?”, a întrebat Măruță. „Nu, nu. E mai greu la divorț, știi? Dacă nu te măriți, nu divorțezi, e mai simplu. 4 ani jumate de relație și 4 luni de mariaj au fost. Dar nu regret”, a declarat.
„Pe fostul soț l-ai iertat?”, a întrebat Cătălin.

„Da, l-am iertat. Am fost în puncte diferite ale vieții. Nu vorbim mai multe despre asta pentru că suntem în continuare în proces de divorț. După ce se va finaliza…”, a mai spus Andreea. Solista a mai precizat și că divorțul este încă în derulare din cauza termenelor, nu din cauza lor.

„Orice mireasă, orice femeie se gândește la asta, că e pe viață. Mai ales când ai și doi copii. Avem doi copii minunați și nu regret absolut nimic. Sunt foarte fericită că alături de el am făcut acești copii minunați”, a încheiat, potrivit unica.md

Comenteaza