Ilinca Vandici, noi declarații despre soțul ei. De la ce pleacă divorțul: “Nu accept așa ceva niciodată”

Ilinca Vandici, noi declarații despre soțul ei. De la ce pleacă divorțul: “Nu accept așa ceva niciodată”
| Foto: fanatik.ro

Ilinca Vandici a făcut noi declarații despre cum decurge relația cu soțul ei, Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici a făcut noi declarații despre relația cu soțul ei, Andrei Neacșu, după ce a spus recent că i-ar ierta orice. Cu toate acestea, există ceva peste care vedeta nu ar putea trece.

Ilinca Vandici a făcut noi declarații despre relația cu soțul ei, Andrei Neacșu, după ce a fost criticată dur pentru interviurile acordate în ultima perioadă. Vedeta a spus, printre altele, că i-ar ierta orice soțului ei și că nu este geloasă dacă acesta se uită după alte femei.

În cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a fost întrebată în ce condiții ar pune capăt mariajului cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la Kanal D a spus că un lucru pe care nu l-ar accepta niciodată este violența domestică. De asemenea, șatena nu ar putea sta alături de un bărbat care nu o respectă.

“Nu știu dacă în căsnicia mea, pentru că nu se întâmplă asta și nici nu există semnale cum că s-ar întâmpla vreodată, violența. Asta m-ar face să pun capăt, dar nu e cazul meu.

Nu accept așa ceva niciodată, nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul ăsta. (…) Dacă aș simți că nu mai sunt respectată. Asta înseamnă foarte multe lucruri.”, a declarat Ilinca Vandici la Detectorul de minciuni, pe canalul de YouTube theXclusive.

“Eu întotdeauna am iubit, eu întotdeauna m-am îndrăgostit. Pasul ăsta cu Andrei l-am făcut pentru că ne-am îndrăgostit, ne-am iubit și am vrut să creăm ceva împreună.

Treaba cu contractul prenupțial deja se rezumă la bani, nu mi se pare că e vorba de iubire deloc acolo. Mi se pare că te pui cumva la adăpost. (…)

Sunt o femeie independentă, muncesc de atâta amar de vreme, nu simt nevoia.”, a mai spus vedeta.

“Eu îmi cumpăr lucruri din banii pe care îi câștig eu, pe care îi muncesc eu. Pot să fac ce vreau eu ei, îi cumpăr copilului, lui Andrei, pentru că și lui îi cumpăr multe cadouri.

Dacă am nevoie din partea lui de ceva îi cer, nu este o rușine. Nu avem neapărat un cont comun, e un flux al banilor dintr-o parte în alta.”, a adăugat ea.

Ilinca Vandici susține că nu are obiceiul de a-i verifica telefonului soțului ei, deși îi știe parola și îl poate lua oricând. Relația lor se bazează pe încredere reciprocă și nu simte nevoia să verifice convorbirile partenerului ei. A recunoscut însă că a făcut acest lucru într-o altă relație.

“Dacă vei căuta, întotdeauna vei găsi. E imposibil să nu găsești un like, ceva, nu mă refer la chestii nasoale, mă refer la orice chichiță. Am foarte mare încredere în el și el în mine, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, și atunci nu simt nevoia.

Niciodată n-a stat lângă mine cu telefonul întors. Îi știu parola, dar nu simt nevoia să verific. Asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el.”, a explicat Ilinca Vandici, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza